Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Përmbledhje e projekteve të Përparim Ramës, për Prishtinën praktike, të pastër dhe të përjetimeve - Video

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar të Prishtinës, Përparim Rama, ka prezantuar një përmbledhje të projekteve për katër vitet e ardhshme për kryeqytetin.
Për Prishtinën praktike, të pastër dhe të përjetimeve, voto numrin 160, arkitektin dhe urbanistin me famë botërore, Përparim Rama.
Video nga përmbledhja e projekteve të prezantuara nga Përparim Rama:
Përmbledhje e projekteve për Prishtinën praktike, të pastër dhe të përjetimeve.
Ju ftoj ta ndiqni!
PRISHTINA PËR TË GJITHË!
🌳☘️🚶🚴‍♂️🛼⚽🎾🏀🏃♥️
#PR4PR
#PerparimRama
#DashniPerPrishtinen
#LDK160