Artikull i sponsoruar nga Auto Mita

Për 10-vjetorin e përfaqësimit Renault dhe Dacia, Auto Mita vjen me ofertë unike – Vetëm 196 euro në muaj për Logan Automatik!

Për nder të 10-vjetorit të përfaqësimit të Renault dhe Dacia, si çdo herë, Auto Mita, e kujdesshme, korrekte dhe falënderuese ndaj klientëve, feston me oferta të veçanta dhe të leverdishme.

Kësaj radhe këtë 10-vjetor po e feston me ofertë unike për Logan.

“Dacia Logan” me pakon e lartë Comort, një limuzinë perfekte me ndërrues të shpejtësisë Automatik, motor ekonomik TCe 90KF dhe hapësirë  për pasagjer dhe bagazh të mjaftueshëm për aventurat e juaja.

Me vetëm 196 euro në muaj ju do të keni mundësi ta bëni tuajën këtë veturë fantastike, sepse veç kësaj ju do të merrni falas edhe:

 • 1 Servis Gratis
 • 1 vit Kasko gratis
 • 5 vite garancion

Karakteristika e veturës janë këto:

 • Drita LED ditore në forma Y,
 • Drita ECO LED të shkurta me ndezje automatike,
 • Senzorë parkimi mbrapa,
 • Klima manuale,
 • Vetëfrenim emergjent,
 • Ekran me prekje 8” me integrim te Smart Phone Android ose Apple,
 • Dritaret elektrike para dhe mbrapa,
 • Pasqyret me rregullim elektrik dhe me ngrohje,
 • Drita të mjegullës.
 • Tempomat dhe limitues I shpejtesisë
 • Ngjyra e bardhë e perfshirë në ofertë

Ngjyra metalike mund të bëhet me pagesë shtesë si dhe shumë pajisje të tjera të sigurisë̈ dhe komoditetit.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: 045/500-588 dhe 045/645-666, ose na vizitoni në sallonin tonë.