Pak ditë pasi u shpall fitues i zgjedhjeve, Dacia Stepway i Ri nuk ka të ndalur me shitje!

 

Ndonëse ka vetëm pak ditë prej se vetura Dacia Stepway i fitoi zgjedhjet në garën e veturave më të dashura, siç duket shitjet për këtë model kanë filluar të shpërthejnë!

Dacia Stepway i Ri është vetura që premton vozitje të rehatshme të kombinuar me hapësirë të mjaftueshme dhe me teknologji të avancuar për të sjell komoditetin më të madh për vozitësin.

FACEBOOK POST: https://www.facebook.com/AutoMita.Renault/posts/3233475096754768

Këto karakteristika, e shumë të tjera, kanë bërë që Dacia Stepway i Ri qysh në ditët e para prej prezantimit të merr interesim të jashtëzakonshëm dhe të thyej rekorde në shitje.

FACEBOOK POST2: https://www.facebook.com/AutoMita.Renault/posts/3117348371700775

Dacia Stepway i Ri mes tjerash përmban edhe:

– Drita LED

– Frenim emergjent

– Sensorë e kamerë të parkingut

– Çelës inteligjent

– Klimë automatike

– Navigacion me ekran me prekje 8 inç, etj.

Për më shumë informacione rreth kësaj veture që vjen me performancë të jashtëzakonshme e çmim të volitshëm, vizitoni showroomin e Auto Mitës ose kontaktoni në: 045 500 588 apo 045 645 666.

FACEBOOK POST3: https://www.facebook.com/AutoMita.Renault/photos/a.362729853829321/3200821353353476/?type=3