Oferta shembullore në pajisjet shkollore!

Për fillimin e vitit të ri shkollor, Viva Fresh Store ka përgatitur ofertat më të mira në të gjitha pajiset shkollore si dhe në veshmbathjet për djem dhe vajza.

Ofertat përfshijnë; Çantat, lapsat, fletoret, ngjyrat nga të gjitha llojet, ushtrimoret, numëratorët e gjithçka tjetër që ju duhet për shkollë i gjeni me shumë zbritje në Viva Fresh Store.

Të dashur nxënës dhe mësues, urime viti i ri shkollor!