Një dimër me shumë zbritje!

 

Në sezonën kur kursimi është kryefjalë e familjeve tona, Bau Market ju sjellë super oferta në produkte sezonale, shtëpiake, vegla pune e shumë çka tjetër.

Disa nga zbritjet të cilat i gjeni në fletushkë janë: nxemëse elektrike për vetëm 19.90€, kamin për vetëm 139.90 € si dhe thithëse hiri/peleti me 1 vit garancion për vetëm 38.90€.

Ofertat vlejnë nga data 30 nëntor e deri më 7 dhjetor në të gjitha pikat e Bua Market.

Shfleto ofertën online për t’i parë të gjitha produktet tjera në zbritje: LINK

Ju mirëpresim!