NIMI TV sjell lojën e madhe shpërblyese duke dhuruar 5 vetura dhe një banesë!

Nimi TV hap lojën e madhe shpërblyese përmes kampanjës më të re me prezantuesin e mirënjohur Ardit Gjebrea, duke iu ofruar shansin të gjithë klientëve të cilët abonohen në pakot familjare të bëhen fitues të shpërblimeve, ku çdo muaj do të dhurohet nga një 1 veturë Dacia Sandero dhe në fund të vitit një (1) apartament.

Për t’u bërë pjesë e lojës shpërblyese është fare e thjeshtë. Gjithçka që duhet të bëhet është të abonoheni në njërën nga pakot Prime apo Digiprime të platformës të Nimi TV përmes vegzës www.nimitv.com, dhe të fitoni deri në 10 kupona digjital për të qenë pjesë e lojës.

Si të bëheni pjesë e lojës shpërblyese?

1. Abonohu në njërën nga pakot 6 apo 12 muaj në NimiTV.

2. Pas porosisë së pakos, përveq të dhënave të abonimit prano në email adresën tënde konfirmimin se ju tashmë jeni pjesë e lojës shpërblyese me numrin e kuponëve të fituar.

3. Mësoni në rrjetet tona sociale Facebook dhe Instagram për datën dhe vendin ku do të përzgjedhen fituesit.

Nimi TV sjellë ndjenjën e shtëpisë tek diaspora shqiptare duke qenë platforma më e madhe e shqiptarëve të Europës.

Në partneritet me platformat më të mëdha shqiptare DigitAlb, Tring dhe Artmotion, ofron mbi 250 kanale të cilat përmbushin preferencat e çdo familje shqiptare në pakot Prime dhe Digiprime.

Opsioni më i mirë për familjet shqiptare në diasporë mbetet Nimi TV, andaj abonohuni me ofertat më të mira që në fund edhe të ju shpërblejmë!

Qendra e thirrjeve dhe kujdesi ndaj klientit në Nimi TV është 24/7, andaj në qoftë se keni ndonjë pyetje, apo kërkesë për sqarim, kontaktoni përmes web-faqes www.nimitv.com , apo duke telefonuar pa pagesë në numrat e kontaktit të listuar më poshtë.

Zvicër +41-44-578-88-99
Gjermani +49-221-59988956
Angli +44-2-03-139-9024
Greqi +30-211-1983848
Itali +39-06-83364687
Australia +61-2-6188-4899
Austri +43-720815633
Norvegji +47-21-95-49-06
Suedi +46-8-535-278-12