Ndizet Mitrovica – Diçka e re po vjen nesër në zemër të qytetit

Pas pikës së re në qendër të Prishtinës, Heb’s do të hapet edhe në qendër të Mitrovicës.

Në piken e re në Prishtinë, Heb’s përveç që u afrua edhe me afër qytetareve, i dha edhe një gjallëri të madhe asaj pjese si me pamje unike si me shtim të vëllimit të qytetareve në atë pjesë.

E rruga e Heb’s që të jetë sa më afër të gjithë qytetareve nuk ka të ndalur, pasi që nesër Heb’s do ta shtoj edhe një pikë të re në qytetin e Mitrovicës, duke shtuar shijen e ushqimeve dhe pasurin e gastronomisë edhe atje.

Përmes një postimi në rrjete sociale Heb’s paralajmëron piken e re duke shënuar:

‘Pasunia ma e re e Mitrovicës – Heb’s Fried Chicken! 💎

1 Dhjetori vjen me hapjen e madhe të Heb’s n’zemër t’qytetit!’