Ilustrim

Ndikimi i vitaminës D në ASTMA

 

ASTMA është një gjendje e ndryshuar shëndetësore e shpeshtë në pediatri por edhe tek të rriturit.

Çdo mundësi për ta përmirësuar astmën dhe simptomat e saj do të ishte më se e mirëpritur! Janë bërë hulumtime të shkëlqyera që shqyrtojnë disa nga mekanizmat potenciale me anë të së cilëve vitamina D mund të përmirësojë shëndetin e mushkërive, duke përfshirë efektet e mundshme anti inflamatore dhe proimmunogjenetike.

Gjithashtu janë hulumtuar disa nga gjykimet që shqyrtuan efektin e plotësimit të nënës me vitaminën D mbi incidencën e sëmundjeve atopike në pasardhësin. Ndërlidhja midis vitaminës D dhe astmës ofron shumë të dhëna të thella të cilat të informojnë se sa mund të ndikojë mungesa e vit. D në shfaqjen ose përkeqësimin e shenjave të Astmës. Prandaj ne në Olive Medical Laboratory mundësojmë që të bëni analizën e saktë për vitaminën D dhe njëherit ju koordinojmë terapinë në rast të mungesës ose zvogëlimit të vitaminës D.

Gjithashtu mjekët tanë ju sqarojnë shumë ndryshime të tjera që mund të sjell mungesa e kësaj vitamine në organizmin e njeriut.

Laboratori: 049 520 056 & 049 520 078

Klinika: 048 520 001

Për testim PCR: 048 520 003

Rr Fadil Hoxha, Lagja Kalabria Obj.EXDC Kati-2, Prishtinë

www.olivemedical-ks.com