Ndërroje dyshekun sot, që sonte me flejt si kingj!

Ofertë e jashtëzakonshme nga “DOGTAS” në dysheket LOVA SLEEP për Ju klientë të.

Sillni dyshekun e vjetër në “DOGTAS” për 100 euro dhe bleni te riun me 70% zbritje.

Oferta e jashtëzakonshme nuk përfundon këtu:

  • Përfitoni 90 ditë provë per dyshekun e ri dhe nese nuk ju përshtatet mund ta ndërroni përsëri;
  • Paguani dyshekun e ri deri me O% interes deri në 12 këste;
  • Përfitoni 2 vjet garancion në dyshekun e ri;
  • Transporti gratis.

 

 

Një gjumë i mirë për një ditë me plot energji

Brendi botëror i mobiljeve “DOGTAS” sjell inovacionet e fundit në teknologjinë e dyshekëve me dyshekët LOVA SLEEP. Asistencë në zgjedhjen dyshekëve të personalizuar  LOVA SLEEP, zgjidhje për lloje të ndryshme të gjumit, produkte për zhvillimin e fëmijëve dhe një asortiman shumë i gjerë dyshekësh. Dyshekët ofrohen në madhësi dhe formate të ndryshme për të rritur, femijë dhe çifte.

Klientët mund t`i shohin të ekzpozuar dyshekët edhe në lokalin e Dogtas Exclusive në magjistralen Prishtinë – Fushë Kosovë në objektin e Hotel Semitronix.

Kontakto në numrin e telefonit: 038 703 300, 049 703 300.