Marsi sjellë Magjinë në ETC

Marsi sjellë Magjinë në ETC nga data 26 Shkurt deri me 4 Mars.

Event dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme dhe Risi në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3aPOYZN

Blini më shumë e shpenzoni më pak nga Ofertat e përzgjedhura  me Zbritje deri në 50% dhe rreth 30 artikuj me Gratis apo Duo Pack.

Për konsumatorët e ETC , kjo javë do të jetë më argëtuese nën përcjelljen e aktiviteteve Magjike. Rreth 5000 Dhurata , mundësi të jeni fitues i Çasteve Magjike të 50 Shportave Falas apo Shpërblimeve  Automatike.

Edhe për fëmijë do të ketë  shumë Dhurata dhe surpriza .

Ofertat mund t’i përcillni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3aPOYZN

Në Faqen Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

 

Me pak Magji, ju do të kurseni shumë në ETC!