Marsi sjellë Magjinë në ETC

Kliko këtu, bashkohu në grupin e KALLXO në Viber dhe informohu në kohë reale me lajmet kryesore gjatë ditës

Marsi sjellë Magjinë në ETC nga data 3 deri më 9 Mars.

Event dedikuar për ju duke ju ofruar çmime të mahnitshme dhe Risi në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3Zc1ee7

Bleni më shumë e shpenzoni më pak nga Ofertat e përzgjedhura me Zbritje deri në 50% dhe rreth 30 artikuj me Gratis.

Për konsumatorët e ETC, kjo javë do të jetë më argëtuese nën përcjelljen e aktiviteteve Magjike. Rreth 5000 Dhurata, mundësi të jeni fitues i Çasteve Magjike të 50 Shportave Falas apo Shpërblimeve  Automatike.

Edhe për fëmijë do të ketë  shumë Dhurata dhe surpriza.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/3Zc1ee7

Në Faqën Zyrtare në Facebook: https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

 

Me pak magji , ju do të kurseni shumë në ETC