Maraklia i vërtetë pas pushimit kthehet n'BauMarket! 

Si çdo herë tjetër, edhe këtë muaj, Bau Market ka përgatitur ofertë zbritjesh për klientët besnik.

“Java e Maraklive” vjen me zbritje të artikujve të llojllojshëm dhe cilësor në të gjitha pikat e Bau Market, nga data 30 Gusht deri më 05 Shtator.

Të gjitha produktet tashmë mund ti bleni me Starcard deri në 12 këste me 0% interes.

Këtë Shtator nise veç me produkte cilësore të BAU Marketit. Bau Marakli, kujdesu për kopsht duke blerë kositëse të brendit wolf garden me 1 vit garancion për vetëm 69.90€, apo prerëse për gjethe nga brendi bosch me 2 vite garancion me super çmim 64.90€.

 

 

Zdrite shtëpinë me reflektor led nga brendi commel me 12 muaj garancion për vetëm 2.59€, bëhu gati për sezonën e vjeshtës dhe dimrit me sharrë motorike villager 129.90€ apo kallda elektrike me 2 vite garancion me super çmim 679.90€.

Të gjitha këto dhe shumë tjera krejtë me ZBRITJE.

Çmimet me zbritje aplikohen vetëm me BAU CARD andaj ju ftojmë që të anëtarësoheni në kartelën e zbritjes BAUCARD që të përfitoni maksimalisht.

VideoLinku: https://www.facebook.com/baumarketrks/posts/4497944786915378

Shfleto ofertën online për ti parë produktet tjera të shumta në zbritje: https://bit.ly/3sXel3i

BauMarket, BauShembull

Ju mirëpresim!