Maraklia flladitet me oferta n'Bau Market

 

Po, po në këtë t’nxehtë veror maraklia flladitet me oferta n’Bau Market!

Java e maraklive është java që maraklia e gjen veten më së shumti…sepse ajo javë përmban zbritje të artikujve të përshtatshme të sezonës e të cilat i hyjnë në punë maraklisë.

Për shembull në javën e maraklive të muajit Gusht maraklia flladitet me artikujt që I blen me ofertë si: kondicioner ajri me super çmim në aksion  219.90€ prej 269.90, ftohës me ujë dhe me akull prej 139.90 në 119.90€ apo mini bar prej 89.90€  në lirim 74.90€.

E si marakli që je, gjatë verës gjithsesi të duhet një set kopshti në të cilën rahatohesh gjatë ditës në oborr në hije apo në mbrëmje në flladin e lehtë veror. Në këtë javë të maraklive gjen disa lloje të seteve të kopshit me çmime super të mira si: Set kopshi “Timoni” me çmim aksion 189.90€  nga 289.00€ apo setin inovativ “Bora” me çmim aksion 339.90€ nga 499.00€. Të gjitha këto dhe shumë tjera krejt me ZBRITJE.

Për maraklitë që po pyesin se ku mund t’i gjejnë të gjitha këto produkte na vizitoni në pikat tona nga data 30 Korrik deri më 05 Gusht.

Çmimet me zbritje aplikohen vetëm me BAU CARD andaj ju ftojmë që të anëtarësoheni në kartelën e zbritjes BAUCARD që të përfitoni maksimalisht.

VideoLinku: https://www.facebook.com/baumarketrks/posts/4402002683176256

Shfleto ofertën online për ti parë produktet tjera të shumta në zbritje: https://bit.ly/3fb0sch

Ju mirëpresim!