Marakli, n'vjeshtë përpos gjetheve bien edhe çmimet!

 

Në Bau Market sigurohemi me i ndejtë gati çdo sezonë. Tani, maraklive ju sigurojmë artikujt më të përshtatshëm për sezonën e vjeshtës.

“Java e Maraklive” vjen me zbritje të artikujve të llojllojshëm dhe cilësor në të gjitha pikat e Bau Market, nga data 28 Shtator deri më 04 Tetor.

Të gjitha produktet tashmë mund ti bleni me Starcard deri në 12 këste me 0% interes.

Kjo sezonë vjen me nevojën për me rregullu kopshtin, me pas një grabujë për gjethe e qe tash e gjen me zbritje nga 16.90€ ne 10.90€, apo fryrëse për gjethe me super çmim 109.90€.

Ndaç me u nxe sivjet blej kalda elektrike Viessman me 2 vite garancion për vetëm 679.90€.

Jepi pamje të re shtëpisë tuaj me tavolinë dyshe 69.90€ apo bateri kuzhine nga 74.90€ ne 54.90€.

 

Foto2

Të gjitha këto dhe shumë tjera krejtë me ZBRITJE.

Çmimet me zbritje aplikohen vetëm me BAU CARD andaj ju ftojmë që të anëtarësoheni në kartelën e zbritjes BAUCARD që të përfitoni maksimalisht.
VideoLinku: https://www.facebook.com/baumarketrks/posts/4589927657717090

Shfleto ofertën online për ti parë produktet tjera të shumta në zbritje: https://bit.ly/bauvjeshta2021

BauMarket, BauShembull

Ju mirëpresim!