Lojë e madhe shpërblyese nga Shell Kosova

Me rastin e 3-vjetorit të gjigantit të derivateve Shell Kosova, është organizuar një surprizë e madhe për të gjithë klientët e kompanisë Shell Kosova duke ua mundësuar që të jenë pjesë e shpërblimeve marramendëse që do jepen çdo muaj, si dhe tërheqja e premisë kryesore që do të bëhet me 14 Maj 2021 e që është BMW nga modeli i fundit.

ME SHELL KARTELEN FITO BMW, qëllimi kryesor është që të shpërblejmë të gjithë konsumatorët tanë pa dallim, për besimin e tyre në rrugëtimin tonë të perbashkët dhe ky është sinonimi i lojës së madhe shpërblyese që organizohet nga Shell Kosova.

Është fare e thjeshtë, për tu bërë pjesë e lojës se madhe shpërblyese, ju vetëm duhet të jeni të pajisur me njërin nga llojet e SHELL KARTELËS dhe për çdo blerje që ju realizoni bëheni pjesë e lojës shpërblyese dhe për të fituar çmimin kryesorë dhe surprizat tjera ju sa më shumë që realizoni blerje gjasat janë më të mëdha që ju të jeni fituesi fatlum.

3 VJET SHELL KOSOVA, çdo muaj nga 3 dhurata te VEÇANTA!

Sa më shumë blerje më shumë shanse që të jeni fitues i 3 shpërblimeve që do të jepen çdo muaj si dhe hyni ne garë direkte për preminë kryesore BMW.

Por nuk është vetëm kjo, çdo abonues i kartelës ka gjithashtu mundësi që të fitojë 3 nga shpërblimet që do të jepen çdo muaj si TV Samsung 50 inch, Sony Playstation 5, Iphone 12 Pro, Skuter elektrik dhe  Voucher ne vlere te 100€ & 50€

Përzgjedhja e fituesit të veturës bëhet me 14 maj 2021

Të gjitha shpërblimet përzgjedhen përmes numrit serik të kartelës.

Sot për nderë të 3 vjetorit të SHELL KOSOVA do të ju jemi mirënjohës dhe falënderues të gjithë juve që jeni pjesë e jona dhe çdo ditë po punojmë që gjithmonë të ju shërbejmë me derivatet më kualitative në treg Shell V- POWER, Shell Vpower racing, Shell FUEL SAVE

ME SHELL KARTELEN FITO BMW!