Ky është Black Friday - Avicena KS dhuron 70% zbritje!

Rrjeti i laboratorëve Avicena KS për të gjitha analizat rutinore biokimike më datën 25 Nëntor ofron 70% zbritje.

Analizat në zbritje 70% përfshijnë: Analizën e Hemogramit, Analizën e CRP, analizat e gjëndrës tiroide, elektrolitët, yndyrërat në gjak, Analiza e Hekurit, Paneli i Mëlqisë, analizat e imunitetit, analiza e glukozës, problemet me prostatën, trashësia e gjakut, problemet me nyje, enzimet për zemër, problemet e pankreasit, strep testi, problemet me veshkë, analizat e infeksioneve akute dhe kronike, analizat e urinës, problemet me reumën, mesatarja e sheqerit në 3 muajt e fundit.

Gjithashtu Avicena KS ofron 20% vetëm sot për të gjitha analizat tjera!