Kujtesa në çdo shtëpi!

Kujtesa si gjithmonë mendon për klientët e saj dhe sjell emocione dhe përjetime nga më të ndryshmet dhe për secilën moshë. Jep zgjidhje për secilin anëtarë të familjes duke filluar prej fëmijëve, adhuruesit e sporteve, të filmave dokumentarëve e shumë të tjera.

Për këto ditë vjeshte Kujtesa mendon për ju e cila sjell 3 Pako të ndryshme me shumë kanale dhe me internet cilësor.

Pako  Bazë pasurohet me shumë duke shtuar shumë kanale të reja me përmbajtje filma si dhe kanale turke. Vazhdon të jetë një pako të për të gjithë ju të cilët dëshironi që të keni një internet stabil dhe një pako familjare për çdo shije.

Pako Familjare Pro  me shpejtësi interneti deri në 250 mbps dhe mbi 260 kanale të shumta përfshirë edhe  kanale me sporte është pakoja më e kombinuar në treg për familje të cilët përveç kanaleve të shumta nga platformat e ndryshme, si DGA, përmban edhe një pako interesante me kanale të sporteve ku mund të shikoni shumë lojë interesante nga ligat më prestigjioze sot në planet.

Pako Premium Pro    Pakoja më komplete jo vetëm në Kosovë por edhe në rajon është pakoja Premium Pro me internet shpejtësi marramendës dhe stabil, pako e cila sot kategorizohet ndër pakot më të kompletuara pasi që përmban më shumë se 300 kanale, nga të cilat vetëm kanale të sportit janë mbi 40, shumë kanale me filma nga platformat e ndryshme të filmave dokumentar e plot kanale me përmbajtje të larmishme dhe ekskluzive.

Kujtesa me pakon Premium Pro ofron ekskluzivisht DGA me kanalet Top Channel, … si dhe ekskluzivisht Premier ligën, Ligën e kampioneve, La liga, Bundesliga, Ligue 1, Princ caffe superligën në basketboll, Formula 1, Moto GP, etj..

Kujtesa vjen edhe këtë herë me super çmime për të gjithë dhe me më shumë kanale.

Kujtesa jote përjetim i ri.