Kryevepra e Durrësit/Pushoni në ‘Epidamn’ përmes Sharr Travel, përfitoni ultra-zbritje për maj e qershor

Lëreni Turqinë. E harrojeni Greqinë.

Pushoni në Durrës të Shqipërisë, në hotelin më të mirë ndonjëherë, Epidamn.

Qejf, rehati, e çmime super të lira ju presin me Sharr Travel, kompaninë që ka ekskluzivitetin për pushime në këtë resort.

“Sigurisht është një ofertë që deri më datën 15 maj do të ketë shërbime të vetëm hallbordit ndërkaq nga data 15 maj e tutje do të shërbejmë edhe me konceptin all ekskluzive. Është shumë e rëndësishme të potencohet nga qershori hapet edhe SPA. Realisht është një SPA më e madhe në brigjet e Durrësit, është shumë karakteristike sepse është ndërtuar prej të gjithave materialeve Kosovë e Shqipëri. Pra është një SPA e cila e ndjen çdo qytetarë kënaqësinë brenda saj. Ka forma të ndryshme të organizimit të saj, qoftë sauna, qoftë masazhet, qoftë edhe banjot me avull, relakse e të gjitha të tjerat”, ka thënë pronari i kompanisë “Sharr Travel”, Ruzhdi Kurtishaj.

Ajo që e dallon hotelin është arkitektura.

Megjithatë jo vetëm, edhe shërbimi e komoditeti që komplesi ofron për pushuesit janë unikë.

Kapaciteti akomodues është tejet i madh.

“Hoteli ka 126 dhoma, të cilat janë të ndryshme, kemi dhoma standard e po ashtu edhe familjare. Sigurisht sikurse na kanë treguar edhe ditët e mëparshme “Sharr” dhe “Blue  Travel”, të dyja agjencitë ka qenë një bashkëpunim i mirë, dhe siç e shikoni hoteli tani është full”, ka thënë përfaqësuesi i hotelit Epidamn.

Rezervimin, shkaku i çmimeve më të lira, mund ta bëni që tash në numrat:

038 / 610 – 015

049 / 610 – 015

046 / 610 – 015

044 / 542 – 029

Ose në faqen e Facebookut dhe atë të Instagramit të “Sharr Travel”.