Foto: Bau Market

Kartelat gati, të gatshëm për zbritje!

Nga data 29.05.2024, e deri më 07.06.2024 ju presin ofertat më të mira për javën e maraklive. Kompleto kopshtin tënd këtë sezonë verore me produkte moderne e cilësore dhe shijo rehatinë.

Ju rikujtojmë që zbritja vlen vetëm për personat që posedojnë kartelën e zbritjeve.

E nëse nuk ke kartelë, mund të përfitosh nga kjo zbritje në vetëm pak minuta!

Vizito njërën nga pikat tona dhe pajisu me kartelën BAU Card.

Pas anëtarësimit, ju mund të shfrytëzoni të gjitha zbritjet gjatë javës së maraklive.

Për t’u informuar për të gjitha zbritjet dhe ofertat e kësaj jave, ju mund të shfletoni fletushkën e zbritjes: https://bit.ly/452jFFz

Për marakli zbritje gjithmonë ki!

Ju mirëpresim!

BAU Market

BAU Shembull!