Janari me zbritje që s’kanë fund!

Ditët e maraklive po vijnë bashkë me shumë produkte që e lehtësojnë jetën e një maraklie. Zbritja e madhe fillon nga nesër me datë 27 Janar dhe zgjatë deri më 5 Shkurt, në të gjitha pikat e Bau Market.

Lista e zbritjeve kësaj radhe përmbanë: Dollap për banjo, thithëse elektrike, sajë për fëmijë, këpucë dimërore e gjithashtu në këtë sezonë të ftohtë, me çmim më të ulët do të mund t’a gjeni edhe kaminin standard për ngrohje.

Për të gjitha produktet e javës së maraklive përveç zbritjeve Bau Market siguron cilësi, duke ju dhënë garancion në produktet e juaja.

Mos harroni, çmimet me zbritje aplikohen vetëm për maraklinë që janë të pajisur me BAU CARD. Kështu që apliko menjëherë dhe anëtarësohu me kartelën e zbritjes BAU CARD në cilën do pikë të Bau Market, bëje tënden kartelën e zbritjeve dhe përfito maksimalisht nga ajo.

BAU Market, BAU Shembull!