Hoteli me Aqua Park, 4 pishina dhe plazh fantastik - trendin më të ri të hotelerisë - VIDEO

Mirësevini në hotelin e ndërtuar me shumë klasë, i rrethuar me disa pishina dhe me Aqua Parkun më të madh rrethinë.

Është fjala për Bonita Luxury Resort i ndërtuara në Golem të Shqipërisë me mbi 300 dhoma akomodimi prej të cilave 190 standarde, 100 apartamente dhe disa suita presidenciale të klasit të lartë.

Bonita Luxury Resort rrethohet nga pishina kryesore olimpike, pishina relaksuese gjysëmolimpike, pishina për fëmijë si dhe AQUA PARKU. Ky hotel posedon plazhin ranorë me Beach Bar.

Hoteli ofron shërbime shumëdimenzionale për turistët nga mbarë bota. Hotel është shumë i kërkuar nga turistët vendas dhe të huaj. Bonita Luxury Resort është bërë destinacion i pëlqyer nga shqiptarët e Kosovës, Maqedonisësë Veriut, Luginës dhe padyshim Diaspora shqiptare, ndërsa çdo ditë e më shumë shtohen turistët e huaj nga të gjitha vendet evropiane deri në Amerikën Latine.

Shërbimi ALL INCLUSIVE ju mundëson shërbime kualitative dhe ushqime të shijshme e kualitative bio. Adaptimi i praktikave të shërbimit të ushqimeve bio, të freskëta me cilësi të lartë duhet të jetë domosdoshmëri. Ushqimi bio i njohur ndryshe si ushqim organik është ushqim që prodhohet pa përdorim të  plehrave kimike, pesticideve, organizmave të modifikuar gjenetikisht, antibiotikëve ose hormoneve.

Në Bonita Luxury Resort shërben ushqime të kultivuara në serrat e hotelit. Ushqimet kultivohen me përkushtim në mënyrë që të gjitha të jenë të shëndetshme.

Në Bonita Luxuy Resort do të kaloni pushime të paharruara. Përfitoni nga ofertat speciale duke na kontaktuar.

Rezervimet mund ti bëni duke telefonuar në: +355 69 559 9916 (whatsApp) ose duke komunikuar nëpërmjet FACEBOOK dhe INSTAGRAM.