Free Friday - Zbritja më e madhe e vitit në ETC

Përzgjedhje e gjerë në shumë artikuj kryesor me çmime të mahnitshme.

E PREMTE, 26  NËNTOR nga ora 07:00 e mëngjesit.

FREE FRIDAY zbritja më e madhe e vitit në ETC me ZBRITJE DERI 70 % dhe LIKUIDIME TOTALE në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online.

Edhe këtë vit kjo ngjarje do të jetë e pabesueshme duke ofruar çmimet më të mira për konsumatorët e ETC.

Stafi i ETC-së është përgatitur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë, e sigurt dhe zbavitëse.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare: www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës online: https://bit.ly/2ZxVGQQ

Në faqen zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube: https://bit.ly/34oDmr7

Ju presim me zbritjen më të madhe të vitit në ETC.