Free Friday edhe këtë të premte në ETC  

Free friday vjen edhe këtë të premte 3 dhjetor në ETC me zbritje deri 70% dhe likuidime totale në shumë artikuj.

Shfleto këtu fletushkën online: https://bit.ly/3rquhyl

Përzgjedhje e gjerë në shumë artikuj kryesor me çmime të mahnitshme.

Ofertat vazhdojnë edhe ditën e shtunë deri në shpenzimin e sasive të planifikuara për këtë event.

Stafi ETC-së është përgatitur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë, më e sigurt dhe më zbavitëse.

Ofertat mund t’i përcjellin përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës online: https://bit.ly/3rquhyl

Në faqen zyrtare në facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në youtube: https://bit.ly/34odmr7

Ju presim me zbritjen më të madhe të vitit në ETC.