Festoni 15 Vjetorin e Pavarësisë me çmime të lira në Kosovë

Ndërsa Kosova po përgatitet për ta festuar Ditën e Pavarësisë, Petrol Company po i bashkohet festimeve duke ofruar një sërë zbritjesh dhe ofertash emocionuese.

Petrol Company për klientët besnikë të anëtarësuar me Vip Card ofron zbritje 5 cent për litër në derivatet Benzinë dhe Diesel.

Gjithashtu, kjo kompani ofron zbritje prej 5 % në të gjitha artikujt e menusë në restorantin “Be Happy”, ku mund të gjeni një gamë të gjerë ushqimesh deri te pijet freskuese.

Ju mund të përfitoni të njëjtën zbritje për çdo artikull në marketin “One Stop Shop”, të cilin mund ta gjeni në secilën pikë të Petrol Company-së.

Nëse dëshironi t’i përfitoni të gjitha këto zbritje, anëtarësohu me Vip Card  ose shkarko aplikacionin e Petrol Company në APP store ose Play Store:

Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Petrol Company është kompani lider në vend për ofrimin e çmimeve të lira për të gjitha derivatet, duke u mundësuar klientëve t’i marrin ato me një çmim të arsyeshëm.