EKSKLUZIVE: Kanalet e DigitAlb dhe SuperSport në Platformën Kujtesa!

Platformës më atraktive dhe më ekskluzive në vend Kujtesa, nga data 1 Maj 2022 i shtohen kanalet e Digitalb dhe SuperSport
Kujtesa sjell shumë risi, në pakot e reja (Pako Plus, Pako Ultra, Pako Pro), e deri ne dublifikim te kanaleve televizive.

Të gjithë abonentët e saj do të kenë mundesinë që kanalet e Digitalb ti percjellin në platformën e pare dhe më të pasur në vend Kujtesa.

Kujtesa njofton të gjithë abonentët e saj që nga muaji 1 Maj 2022 plateformes se saj I shtohet edhe gama e gjere e kanlaeve te Digitalb dhe SuperSport.

Duke filluar nga Top Channel, Top News, kanalet shume te dashura per femije si Cufo dhe BangBang, super kanalet e filmave si: Aksion, Komedi, Drame, kanalet e dokumentareve si: Natyre dhe Histori e shumë e shumë tjera. Duke mos harruar edhe pasurinë më të madhe të platformës SuperSportin

Ligave aktuale të Kujtesa si Champions League, Europa League,Europa Conference League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Coppa Italia, Superliga e Kosovës, Liga e Zvicrës, Kupa e Gjermanisë, Liga e Turqisë, Sportoto, dhe ngjarjeve të tjera sportive si NBA, Superliga e Basketbollit të Kosovës, Liga Unike, Süper Lig e Turqisë, Euroliga, Legabasket , Formula 1, Moto GP, One Championship, Ëimbledon dhe të gjitha garat e JUDO-s, me ardhjen e Digitalb i shtohen edhe 3 liga të mëdha si: Liga numer 1 e futbollit ne bote: Premier Liga, Bundesliga dhe Liga e Shqipërisë.

Me këtë Kujtesa bëhet platforma më e pasur në vend me të gjitha ligat Botërore dhe Vendore!

Abohuni sa me shpejte ne Kujtesa qe te mos humbni nga befasite qe do te vijne