“Drena” vazhdon të ndihmojë sportistët vendorë

“Suksesi nuk është një aksident. Është punë e vështirë, këmbëngulje, mësim, studim, sakrificë dhe mbi të gjitha dashuri për atë që bëni apo mësoni të bëni”.

Kështu shprehet Erzen Zyberaj, i cili sot në garën e vrapimit malor Vodno-Matka Trail Marathon në distancë prej 40km me 2560D+, arriti të dalë triumfues.

Per pjesëmarrje në këtë garë, ku ai edhe zuri vendin e parë, u mbeshtet nga Qumështorja DRENA dhe ROX Energy Drink – Kosova.

Ne jemi të vendosur që bashkërisht me sportistët vendorë të jemi pjesë e sukseseve në sporte të ndryshme.

Po ashtu, ftojmë edhe bizneset e tjera të jenë përkrah sportit duke mos harruar edhe ndihmën karshi atyre që janë në gjendje të rëndë ekonomike e sidomos në muajn e shenjtë Ramazan!