Dimri më i lehtë me Petrol Company - VIDEO

 

Krahas rritjes së vazhdueshme të çmimeve, dimri e gjen vendin tonë si çdo vit tjetër me një sërë problemesh mjaft shqetësuese për çdo qytetar.  Një nga problemet më të mëdha është mungesa e energjisë elektrike.

Kompania e njohur e derivateve Petrol Company, duke ditur rëndësinë e energjisë elektrike e cila është si një motor për funksionimin e duhur gjatë çdo dite, dëshiron t’ua lehtësojë këto kohë të vështira.

Të gjithë ata që dëshirojnë të mos vërejnë mungesën e energjisë elektrike, duke filluar nga pronarët e shtëpive deri tek bizneset, mund të porosisin derivate, diesel dhe gaz për gjeneratorët e tyre. Secili mund të porosisë në çdo kohë dhe aq sa ka nevojë.

Mjafton një telefonatë në numrin +383 49 233 460 ose në numrin 080080088 (pa pagesë) dhe Petrol Company e sjell tek ti.

Petrol Company është kompania me çmimet më të volitshme në treg, ajo furnizohet nga Hellenic Petroleum SA (Hellenic Petroleum) nga Greqia, dhe është lider në treg për furnizimin e korporatave dhe institucioneve më të mëdha në Kosovë, dhe sot operon rrjetin me shumë stacione në tërë Kosovën.

Të gjithë ju që dëshironi të kurseni kohë, të keni një plan të mirë menaxhimi dhe të fitoni zbritje, shkarkoni aplikacionin e Petrol Company, këtë mund ta bëni në të dy sistemet operative,  Android dhe iOS.

👇Shkarko aplikacionin

📳Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

📳App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Jeto më lirë me Petrol Company!