Diçka EXTREM e re po vjen!

Nëse ju ka marrë malli për t’i shijuar ushqimet tradicionale shqiptare dhe nëse nuk keni i konsumuar për kohë të gjatë ato, së shpejti do të mund ta bëni këtë gjë.

Në Prishtinë po hapet restoranti me ushqimet më të shijshme tradicionale shqiptare. Deri më tani nuk ka mundësi të mos keni konsumuar ndonjë ushqim të kompanisë së mirënjohur Extreme Pizza, e cila nga dita e premte, më 29 tetor 2021, do të hapë EXTREME KITCHEN.

EXTREME KITCHEN do të mund të konsumoni super specialitete nga mishi i bluar, specialitete të lëngshme, specialitete nga mishi i viçit, pulës dhe peshkut, të gjitha llojet e sallatave si dhe ëmbëlsirat e shijshme tradicionale shqiptare.

Ju mirëpresim në EXTREME KITCHEN për të konsumuar super ushqimet tradicionale shqiptare me çmime super të volitshme.

Në rast se nuk mund të na vizitoni në lokalin tonë ne ju sjellim ushqimet tona të shijshme në shtëpitë tuaja, pra Ju vetëm duhet të telefononi në numrin tonë +383 46 444 777 ose në Viber & WhatsApp.

Shkarko menynë: www.facebook.com/extremekitchenks/menu/  ose na vizitoni në:

www.facebook.com/extremekitchenks

Jeni të mirëseardhur!