Çmime të jashtëzakonshme të derivateve në Prishtinë nga Petrol Company

Të rejat nga Petrol Company nuk kanë të ndalur!

Ju ftojmë të përqëndroheni në tesktin më poshtë dhe të kuptoni se çfarë po ndodhë këtë javë…

Çmimet e derivateve ulen në mënyrë jashtëzakonshme… vetëm në Petrol Company.

Për të gjithë ju qytetarë të Prishtinës, kjo javë është tërësisht e juaja!

Ju mund të merrni Euro Diesel për 1.26€, Diesel të lirë për 1.22€, dhe benzinë për 1.30€.

Hajde mbusheni makinën me derivate, sigurohuni se keni vendosur rripin e sigurimit dhe u nisëm.

Me tri lokacionet e përshtatshme të Petrol Company-së në Prishtinë – Arbëri dhe Çagllavicë (në të dy anët e rrugës) – nuk jeni asnjëherë larg kursimeve, edhe në mes të muajit.

Për t’i parë çmimet e të gjitha pikave, atëherë bashkohuni në komunitetin tonë në viber, duke klikuar linkun: https://bit.ly/3khQ2gz

Në këtë komunitet do të njoftoheni të parët rreth çmimeve, ofertave dhe më të rejave nga ne.

Rrini të gatshëm, oferta të tjera ju presin akoma!