Blerjet që ju japin mundësi të fitoni 555 dhurata

Blerja dhe sigurimi i ushqimeve të sigurta dhe të shëndetshme është primare për çdo familje. Shumë njerëz përgatitin listat e tyre të furnizimeve dhe më pas vendosin ku të blejnë ato. Por, gjëja më e rëndësishme mbetet sigurimi i buxhetit për të mbushur shportën familjare.

Të blesh mençur do të thotë të blesh dhe të fitosh shumëfish. Këtë mundësi duhet ta shfrytëzoni duke furnizuar më të dashurit tuaj me ushqime të sigurta dhe çmime fantastike në Deppo Market.

Deri më 20 mars 2021 do të keni mundësinë të fitoni 555 dhurata në Deppo Market.

 

RREGULLAT E LOJËS SHPËRBLYESE

  1. Pjesëmarrës në lojë mund të bëhen të gjithë ata konsumatorë që kryejnë blerje në vlerën mbi 10€ në Deppo Market brenda periudhës së caktuar të lojës.
  2. Për t’u bërë pjesmarrës në lojë, përveç që duhet të plotësohet kushti nga pika 1, duhet që të plotësohen edhe të dhënat personale të konsumatorit që ndodhen në prapavijë të kuponit fiskal si: emri, mbiemri, numri i telefonit, qyteti.
  3. Loja shpërblyese fillon me datën 20.12.2020 dhe mbaron me datën 20.03.2021.
  4. Shpallja e fituesve bëhet me datën 22.03.2021 në prani të mediave, zyrtarëve të ATK-së dhe komisionit të “Deppo Market”.
  5. Në lojë janë 555 shpërblime, ndër to përfshihen shpërblime me vlerë jashtëzakonisht të lartë, pastaj do të dhurohen udhëtime të ndryshme brenda dhe jashtë vendit, produkte të ndryshme elektroshtëpiake dhe shumë shpërblime të tjera që mund t’i gjeni të bashkëngjitura.
  6. Pjesëmarrës në lojë nuk mund të bëhen vetëm personat (dhe familja e ngushtë e personave) që janë në marrëdhënie pune me “The North Unicorn”.

Shpërblimet :