Black Friday Week në JYSK – zbritje në të gjitha produktet deri më 29 nëntor!

Black Friday, e njohur si dita me çmimet më të çmendura përgjatë vitit, në JYSK merr kuptim të plotë!

Duke ju përshtatur krejtësisht traditës ndërkombëtare për të sjell zbritjet më të mëdha, në JYSK të gjitha produktet do të vijnë me zbritje.

Përveç kësaj, EKSTRA ZBRITJE do të ketë në produkte të caktuara skandinave, si dhe nuk do të mungojnë as befasitë.

Produktet e preferuara skandinave të kualitetit të lartë tani mund t’i blini me çmimin më të volitshëm gjatë tërë vitit, duke përfituar nga Java e Black Friday në JYSK – që zgjatë nga 23 deri më 29 nëntor.

JYSK gjithashu ua mundëson që të porositni online, ju garanton siguri, saktësi dhe transport të shpejtë. Këtë mund ta bëni duke zgjedhur produktin në https://jysk-ks.com/ dhe të kontaktoni në 0800 10 500 (pa pagese) apo përmes rrjeteve sociale.

Për më shumë info, vizitoni faqen e JYSK në Faebook duke klikuar këtu.