Birra Peja pjesë e panirit të madh Sial Paris

Birra Peja ka knaqësinë të jetë pjesë në panairin e ushqimit më të madh në botë Sial Paris, ku do të prezentoj produktet e saj para profesionistëve lider të industrisë së ushqimit nga gjithë globi.

Tema e panirit për këtë viti është “Own the change” dhe Birra Peja me produktet e saj inovative dhe guximin e saj gjithmonë ka deshmuar që është e gatshme të aplikoj trendet dhe praktikat me të fundit në industrinë e ushiqimit tek produktet e saj.

Vizitorët nga e mbarë bota janë të mahnitur me kualitetin dhe shijën e Birrës Peja gjë qe na bënë krenarë, kështu duke e bëre shtandin atraktiv të Birrës Peja vendtakimi i kënaqësisë së pjesëmarrësve të panairt.

Produktet e Birrës Peja janë të vendosura në sallën 5C me numër të shtendës E 006 dhe do të mund t’i gjeni deri në përfundim të panirit Sial Paris me 19 tetor.