Bau i kursyeshëm, ti marakli i kopshtit!

 

Erdhi sezoni e preferuar e maraklive të kopshtit e në këtë rast duhet me i qëndru besnik buxhetit ku mundemi me e bo ma të mirën e mos me shpenzu shumë.

Kopshtit nuk i duhen investime të majme por i duhet vullnet, pasion e disa pajisje elementare që me lulëzu.

BAU si çdo muaj ju prezanton javën e maraklive ku ofrohen pajisje cilësore e të ndryshme për maraklitë në bazë të nevojës sezonale me ZBRITJE. Të gjitha produktet tashmë mund t`i bleni me Starcard deri në 12 këste me 0% interes.

Java e maraklive në Bau Market fillon nga data 05 deri më 11 Prill. Mund të gjeni disa prej pajisjeve që ju hynë në punë për rregullimin e kopshtit si: set gypi për ujitje, rrethojë kopshti, set ulëse për kopsht, luhatëse, etj. me super çmime.

Bau Marakli jepi një rifreskim shtëpisë tuaj me dollap për banjo për vetëm 109.90 Euro dhe ngjyrë isomat për vetëm 12.50 Euro. Rregulloje kopshtin me rrethojë për kopsht për vetëm 8.90 Euro.

Çmimet me zbritje aplikohen vetëm me BAU CARD andaj ju ftojmë që të anëtarësoheni në kartelën e zbritjes BAUCARD që të përfitoni maksimalisht.

Shfleto ofertën online për t`i parë produktet tjera të shumta në zbritje:
bit.ly/bauikursyeshem

Ju mirëpresim!