BAU gati për vjeshtë!

Për javën e maraklive, Bau Market ju prezanton oferta pafund në produkte sezonale dhe jo vetëm. Ofertat tona përfshijnë produkte kopshti, ato shtëpiake, pajisje pune, afariste dhe jo vetëm.

 

 

Ofertat për marakli janë valide nga data 29 shtator e deri me 7 tetor. Shfrytëzoni ofertat tona duke na vizitura në cilëndo pikë të Bua Market!

Bau Shembull!

Fletushkën mund ta shfletoni këtu:

Bau gati për vjeshtë! 🍂