Bashkatdhetarë drejt Kosovës, mbi 1000 janë nisur me 'Sharr Travel'

Bashkatdhetarët tanë që jetojnë në Zvicër tashmë kanë bërë gati valixhet për t`u nisur drejt vendlindjes ku si zakonisht bashkohen me pjesën tjetër të familjes për të kremtuar së bashku festën e ndërrimit të moteve. Tashmë mbi 1000 bashkatdhetarë kanë bërë rezervimin e ulëses për të ardhur drejt Kosovës më autobusët super komod të Sharr Travel.

E që rruga drejt vendlindjes të jetë sa me e lehte dhe komode, për ketë si zakonisht kujdeset kompania më e madhe e turistike në vend “Sharr Travel” me autobusët me komod me standarde Zvicerane ka bërë të gjitha parapërgatitjet për të sjellë në vendlindje bashkatdhetarët tanë.

Duke filluar nga sot, kompania lider për transport jo vetëm në Kosovë, por edhe më gjerë nga Zvicra drejt Kosovës dhe anasjelltas realizon hiç më pakë se 3 udhëtime në javë. E gjithë kjo sipas zyrtareve të kompanisë behet për t`ua lehtësuar sa më shumë bashkatdhetarëve ardhjen në vendlindjen e tyre.

“Pra, duke nisur nga sot kompania ‘Sharr Travel’ realizon 3 udhëtime në javë nga Zvicra për në Kosovë. Nisjet janë të martën, premten dhe shtunën. Bashkatdhetarët tanë iu lusim që reservimet t’i bëjnë disa ditë para nisjes pasi që interesimi i qytetareve për të udhëtuar drejt Kosovës më Sharr Travel ashtu edhe sikurse vitet tjera është shumë i madh”- thonë zyrtarë të kompanisë Sharr Travel.

Gjatë udhëtimit ne autobusët e Sharr Travel gjithmonë ofrohet internet, pije, kafe, por edhe shumë shërbime.

Nisjet e planifikuara deri në fund të vitit janë:

20 Dhjetor (e martë)

21 Dhjetor (e mërkurë)

23 Dhjetor (e premte)

24 Dhjetor (e shtunë)

27 Dhjetor (e martë)

28 Dhjetor (e mërkurë)

30 Dhjetor (e premte)

Thirrni menjëherë dhe rezervoni ulësen e juaj në numrat e telefonit

Zvicër:

+41 44 500 41 55

+41 76 531 06 37 viber

Kosovë:

+ 383 38 610 015

+ 383 38 610 016

+ 383 49 610 015

+ 383 44 610 015

+ 383 44 542 029

+ 383 49 344 260