Foto: Auto Mita

Auto Mita vjen me testimonials për 10-vjetor!

Me super atmosferë ku në bisedat e klientëve tema kryesore janë veturat, në Auto Mita shërbimi, zgjedhjet dhe garancioni janë tri arsyet kryesore që blerësit ndahen çdo herë të kënaqur.

Përmes testimonials klientët e Auto Mita, më saktësisht të llojit të veturave “Renault” kanë pasur mundësinë të shprehin eksperiencën e tyre të jashtëzakonshme me veturat si në aspektin e kualitetit dhe cilësisë së veturave e po ashtu edhe shërbimin dhe mikpritjen e stafit.

Në mesin e shumë klientëve që janë ndarë tejet të kënaqur me shërbimet dhe cilësinë e veturave, më poshtë mund të dëgjoni eksperiencën personale të Agnesa Bahollit, me veturën Renault.

Ekperienca të tjera, pozitive, si të Agnesës ju do të keni mundësi t’i shikoni shumë shpejtë ditëve në vijim.