Auto Mita rikthen ‘5shen perfekte’ – pesë arsye më shumë për t’u bërë me veturë të re

Si shtëpia më e madhe e veturave në Kosovë, ku mund të bëni përzgjedhjen e veturave më të mira dhe më të sigurta, Auto Mita nuk zhgënjenë asnjëherë klientët e saj.

Me një përvojë të gjatë e duke prirur në auto-industri, Auto Mita ka shënuar 35 vjetorin e saj, përvjetor i cili veç risive do të ketë edhe shumë surpriza për adhuruesit e veturave.

Një ndër befasitë është kthimi i ofertës më të kërkuar ndonjëherë “5shja Perfekte”.

Me anë të kësaj oferte ju do të përfitoni ato që i keni dashur për një kohë të gjatë.

Për çdo veturë të re do keni çmime promocionale dhe do të përfitoni FALAS:

Servisi i parë,

1 vit Kasko,

1 Rezervuar derivate,

5 vjet Garancion,

5 vjet Asistencë rrugore.

Mundësi financimi të veturës deri në 100% ,përmes bankave partnere, me interes 4.8%.

 

DACIA Sandero Stepway – i juaji për vetëm 190 euro në muaj

 

Renault Megane AUTOMATIK – i juaji për vetëm 291 euro në muaj

 

DACIA Duster – i juaji për vetëm 213 euro në muaj

Juve ju ofrohet gjithashtu mundësi financimi të veturës deri në 100% përmes bankave partnere, me interes 4.8%.

Gjithçka perfekt me “5shen Perfekte”, në Auto Mita!

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Auto Mita

Instagram: auto.mita

Nr.tel:045 500 588

E-mail:[email protected]