Auto Mita e ka mbyllur vitin 2020 me statistika mbresëlënëse!

Para se të nisë mirë viti 2021, Auto Mita ka vendosur t’i ndajë me publikun statistikat mbresëlënëse të vitit që lamë pas.

Ndonëse të goditur nga pandemia, puna e liderit të industrisë së automobileve, Auto Mitës, nuk ka ndalur për asnjë ditë të vetme dhe kjo ka rezultuar në një vit të suksesshëm.

Shoqëruar me oferta të jashtëzakonshme e bombastike, Auto Mita ka arritur që ta mbajë primatin e veturave më të shitura dhe jo vetëm.

Fb post: https://www.facebook.com/AutoMita.Renault/posts/3181006812001597

Renault Captur – Crossover më i shitur në Kosovë

Renault Captur edhe për vitin 2020 ka mbetur Crossover më i shitur në Kosovë, duke qenë mbret për 5 vitet e fundit.

Dacia Sandero – vetura më e shitur në të gjitha kategoritë!

Dacia Sandero po ashtu ka arritur që të mbetet vetura më e shitur në Kosovë. Madje, jo vetëm në kategorinë e vet, por në të gjitha kategoritë e veturave.

Brendi Renault – më i dëshiruari në Kosovë

Veturat e brendit Renault mbesin më të dëshiruarat në Kosovë, ku sipas statistikave zyrtare janë më të shiturat në vendin tonë.