Albi Mall, Cineplexx dhe Marakli t`kerreve sjellin Fast and Furious Meeting!

Njëri nga filmat e shumëpritur dhe më të mëdhenjë të vitit, Fast and Furious 10, arrin më 17 maj në Cineplexx, ku do të organizohen shumë aktivitete dhe do të ketë super-shpërblime.

Për premierën e Fast and Furious 10, më 17 maj, për të gjithë adhuruesit e veturave, Albi Mall bashkë me Cineplexx dhe grupin Marakli t’kerreve nga ora 17:00 nisin  një Fast & Furious Meeting në parking të qendrës tregtare, ku do të ketë Car Show, dhe shumë pije FALAS nga Redbull, Birra Laško, Kraš, Fructal dhe Ujë Dea.

Në këtë event do të mund t’i shihni disa nga veturat më të mira sportive dhe më të shtrenjta në Kosovë.

Përveç Fast and Furious Meeting, gjatë eventit Premiere i cili do të mbahet nga ora 19:00, do të ketë lojë shpërblyese.

Në kinemanë në Prishtinë do të dhurohen:

4x goma vere nga EuroGoma
2x Syze Ray-Ban dhe #Vogue nga Optika Simon
3x Kupona me vlerë 50€ për derivate në Shell Kosova
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Armani Exchange
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Driveline
3x Gift Cards në vlerë prej 50€ nga Bibaj Sport
3x Gift Cards në vlerë prej 60€ nga Art n’flok

Biletat për këtë film mund t’i blini çdo ditë prej orës 16:00 në Cineplexx, ose edhe online përmes aplikacionit Cineplexx KS. Për më tepër informata rreth orareve vizitoni webfaqen e Cineplexx Kosovo.