Foto: ETC

A jeni gati për të premten e bardhë me zbritje deri 50% në ETC?

Zgjedhje në shumë artikuj të nevojshëm me çmimet më të mira. Këtë të premte 13 GUSHT deri me datë 19 GUSHT.

Shfleto fletushkën online KËTU.

E PREMTJA E BARDHË – Super aktiviteti nga ETC në kohën e ndërrimit të sezoneve me ZBRITJE DERI 50 % dhe LIKUIDIME TOTALE SEZONALE në shumë artikuj.

FOTO: ETC

Asnjëherë nuk është vonë për të blerë produktetet e dëshiruara e aq më pak kur ato ofrohen me çmime të pabesueshme.

Stafi i ETC- së është përgatitur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale, në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë dhe e sigurtë.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës online: https://bit.ly/3s9rIwT

Apo në faqën zyrtare në Facebook : https://bit.ly/3chnSfl

Dhe KËTU në kanalin zyrtar në YouTube.