A e dini se këto 10 produkte i gjeni në JYSK?

Kur duam të bëjmë gjumë të mirë dhe ta gjejmë jastëkun ideal, sigurisht se mendja na shkon vetëm tek produktet që gjenden në JYSK.

E njëjta vlen kur duam të shtrihemi në shtretër të rehatshëm dhe të mbulohemi me batanije të cilat përçojnë ndjesi skandinave.

Ndonëse JYSK mbetet gjithmonë opsioni primar për furnizim me produktet më kualitative të jetesës dhe gjumit, faktikisht JYSK për të gjithë konsumatorët e vet ofron edhe produkte tjera të cilat me siguri nuk e keni ditur se mund t’i gjeni aty.

Më poshtë e keni listën me 10 produktet të cilat mund t’i gjeni në JYSK!

 1. Pantofle shkumë memorike

 1. Çorapë sportive BERTEL

 1. Kuti magazinimi

 

 1. Pecetë ROME

 1. Sfungjerë për enë

 

 1. Cilindër pastrimi rrobash

 1. Dërrasë prerje KJELL

 

 1. Poç TORE 4W

 

 1. Kapëse

 1. Furçë dhëmbësh

 

 1. Toptha për tharje rrobash KEN

Edhe pse në titull keni lexuar që janë 10 artikuj, në fakt JYSK ofron shumë më shumë.

Këto produkte mund t’i gjeni në dyqanet e JYSK, por mund t’i porositni edhe online në www.jysk-ks.com dhe të kontaktoni në 0800 10 500 (pa pagesë) apo përmes rrjeteve sociale.

Për më shumë info, vizitoni faqen e JYSK në Facebook duke klikuar këtu.