6 cent zbritje në Petrol Company për festën e Kurban Bajramit

Kompania e derivateve Petrol Company edhe në këtë festë ofron zbritje, zbritja do të jetë me 8 dhe 9 Korrik për të gjithë klientët te antarësuar me Vip Card.

Petrol Company gjithmonë është dalluar për cilësi dhe çmime më të lira në vend, andaj shfrytëzoni edhe ju ofertën për Festen e Kurban Bajramit. Ndërsa ata të cilët nuk janë të antarësuar me Vip Card, mund të antarësohen dhe të përfitojnë nga oferta.