Universiteti i Pejës "Haxhi Zeka"

Universiteti 'Haxhi Zeka' vendos për afatin e prillit

Universiteti ‘Haxhi Zeka’ në Pejë ka marr vendim që afati i prillit i cili ishte anuluar për shkak të pandemisë të mbahet në fillim të muajit qershor.

“Mbajtja e provimeve fillon nga data 05.06.2020 (e premte) dhe përfundon me 14.06.2020 (e diele)”, thuhet në njoftim.

Ndërsa paraqitja e provimeve mund të bëhet nga data 29.05.2020 deri me 03.06.2020.

Edhe Senati i Universitetit të Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka marr vendim që afati i prillit të mbahet në fillim të muajit qershor në objektin e fakultetit.

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!