array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(37) "https://kallxo.com/arsim/universitet/"
 }
}

Komisioni për Arsim kërkon ruajtjen e pavarësisë së Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Komisioni për Arsim ka diskutuar rreth vendimit të KShC-së që t’i tërhiqen akreditimet tri universiteteve publike, atij të Mitrovicës, Pejës e Prizrenit.

O’Connell kundër Ramush Haradinajt dhe Enver Hoxhajt, përkrah KShC-në

Ambasadori britanez në Kosovë, Ruairi O’Connell, gjithashtu ka komentuar vendimin e Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC), për mos akreditimin e tri universiteteve publike të Pejë...

Senati i UP-së merr vendim për plotësimin e kuotave të studentëve

Senati i Universitetit të Prishtinës  me 20 vota pro dhe asnjë kundër ka vendosur që kuotat e studentëve që nuk janë plotësuar, të zëvendësohen me ...

Rektori ankohet se vetura e UP-së nuk ndizet pa shtyrje

Rektori i Universitetit të Prishtinës, Marjan Dema ka arsyetuar kërkesën e menaxhmentit për të blerë vetura të reja.

ORCA: Ndërhyrja e parë e Qeverisë në Agjencionin e Kosovës për Akreditim do të përballet me protesta

Organizata për Cilësinë në Arsim (ORCA) sot ka protestuar para Qeverisë, kundër ndërhyrjeve politike në pavarësinë e Këshillit Shtetëror të Cilësisë, të ...

Thirret mbledhje urgjente e Komisionit për Arsim lidhur me ndërhyrjet politike në KShC

Partia Socialdemokrate e ka konsideruar si të papranueshme qasjen e kryeministrit, zëvendëskryeministri dhe të ministrit të arsimit, ndaj vendimit të Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC), ...