Nxënëse në Prishtinë - Foto: REL

Ndihmë pa pagesë për mësues dhe nxënës

Për të ndihmuar mësimin nga distanca KALLXO.com ka lansuar platëformën e asistencës online për mësues dhe nxënësit.

Në kuadër të kësaj nisme ekspert të IT-së do jenë në dispozicion gjatë ditës për të dhënë këshilla nga distanca për nxënësit dhe mësuesit të cilët kanë probleme me përdorimin e platëformave të mësimit në distancë.

Linja do jetë e hapur nga mëngjesi deri në mbrëmje ndërsa është e qasëshme në linjën pa pagesë 0800 nga vala e poashtu në dy numra në rrjetin Viber dhe Whats Up.

Linja është mbështetur edhe nga Telekomi i Kosovës.