Dita e grevës - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet debati për grevën e paralajmëruar për nesër nga SBASHK-u.

Të ftuar për të diskutuar për këtë temë janë: Zëvendësministri i Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Dukagjin Pupovci, kryetari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, Dibran Hoxha nga ORCA dhe Denis Krasniqi nga Këshilli i Nxënësve të Kosovës.

Pse erdhi vendimi për grevë njëorëshe në arsim?

Kur do të përfundojë Ligji për Paga?

Çka vjen pas grevës njëorëshe nëse nuk miratohen kërkesat e SBASHK-ut?

Çka thonë nxënësit për grevën në arsim e si po ndikon?

Pse SBASHK-u nuk po proteston për kushtet e shkollave?

A po i intereson SBASHK-ut veç paga apo edhe cilësia?

Pse nuk pranon SBASHK të bëhet vlerësimi i mësimdhënësve?