array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(39) "https://kallxo.com/arsim/arsim-i-mesem/"
 }
}

Shtyhet për herë të dytë seanca ndaj të akuzuarve për shpëlarje parash

Është shtyrë seanca e paraparë të mbahet sot kundër Nuhi Hoxhës dhe Shahe Tahirukaj, të akuzuar për shpëlarje parash.

Gjimnazi në Rahovec pa profesor të matematikës, DKA thotë se janë në krizë të mësimdhënëseve për këtë lëndë

Shkolla e mesme e lartë “Xhelal Hajda-Toni” në Rahovec është duke u përballur me mungesë të mësimdhënësit të lëndës së matematikës që nga ...

Raportimi i KALLXO.com, ndëshkohet mësimdhënësi i matematikës në Prishtinë

Bashkëpunimi i qytetarëve me KALLXO.com i ka dhënë fund “biznesit” të një mësimdhënësi të Prishtinës me nxënësit e tij.

Prishtinë, hapet konkursi për regjistrim në shkolla profesionale për të rritur

Drejtoria e Arsimit në Komunën e Prishtinës ka shpallur konkurs për regjistrim në arsimin e mesëm profesional për të rritur.

Inspektorati i Arsimit: Rasti i 5-vjeçarit përfundon me kthimin në shkollë

Inspektorati i Arsimit ka bërë të ditur se sot janë takuar me zyrtarë nga Drejtoria e Arsimit në Ferizaj për të diskutuar rastin e 5-vjeçarit që u ...

Komuna e Prishtinës ndan 1,5 milion euro për ndërtimin e objektit të ri të shkollës së mesme ‘7 shtatori’

Komuna e Prishtinës planifikon të ndërtojë objekt të ri për shkollën e mesme të Tregtisë, Hotelerisë dhe Turizmit ‘7 Shtatori’.