array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Senati i UP-së diskuton për kandidaten e dhjetësheve që s'u pranua Asistente

Senati i Universitetit të Prishtimnës “Hasan Prishtina” në mbledhjen e sotme ka diskutuar në lidhje me konkursin për bashkëpunëtor të jashtëm, ku u apostrofua edhe ...

Truri dhe diplomat, si t’i bëjmë të punojnë bashkë për Kosovën?

Kosova doli në vendin e tretë prej fundit, në mes të 72 shteteve të botës në rezultatin e PISA ku 15 vjeçarët kosovarë u futën në garë diturie ...

 Sot mbyllet afati i ankesave për pranimet në konvikte

Qendra Studentore në Prishtinë, dje ka bërë publike listën  e studentëve të pranuar në konvikte për vitin 2019/20.

Në New York hapet shkollë shqipe

Në Bronx të New York-ut në Shtetet e Bashkuara të Amerikës u hap shkolla shqipe “Alba Life”. Themeluesit e kësaj shkolle janë Qemal dhe Kozeta Zylo, të cilë...

Një muaj pas fillimit të mësimit, shkollat e Prishtinës ende me mungesë të librave

Edhe pse viti i ri shkollor 2019/20 ka filluar katër javë më parë, Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT) ende nuk ua ka siguruar të gjithë librat disa ...

Miratohet kurrikula për parafillorët, reagon kolegjiumi i çerdheve

Sot Ministria e Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë ka marrë vendim për miratimin e kurrikulës bërthamë për edukim në fëmijërinë e hershme 0-5 vjeç.