array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Prishtina kërkon anulimin e konkursit të MAShT-it për psikologë dhe pedagogë

Komuna e Prishtinës nuk e ka mirëpritur konkursin e MAShT që t’i punësojë disa psikologë dhe pedagogë në shkollat e Kosovës, ku në Prishtinë parashihen ...

Haradinaj sërish i reagon KShC-së: Nuk mund t’i leni maturantët në rrugë

Kryeminstri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka reaguar sërish ndaj vendimit të Këshillit Shtetëor të Cilësisë për të mos akredituar universitetet e Pejës, Mitrovicë...

Këshillit për Programe e Tekste Shkollore i dorëhiqet edhe një anëtare

Këshilli i Ekspertëve për Programe dhe Tekste Shkollore, (KEPTSh) do ta ketë edhe një anëtar më pak. Kjo pasi që Majlinda Gjelaj ka dhënë dorë...

Universitetet e Pejës, Prizrenit dhe Mitrovicës nuk mund të regjistrojnë studentë të rinj

Këshilli Shtetëror i Cilësisë(KShC) në mbledhjen e 74-të vendosi në favor të raporteve të ekspertëve ndërkombëtarë, të cilët rekomanduan që t’u ...

Aventura verore akademike në UP, sjell botën në Kosovë

Universiteti Veror i Prishtinës edhe këtë vit mblodhi studentë dhe profesorë nga e gjithë bota.

Demokracia Studentore reagon ndaj zgjedhjes së rektorit në Universitetin e Gjakovës

Organizata ”Demokracia Studentore” ka reaguar për zgjedhjen e rektorit të universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”, Artan Nimani, i cili është pjesë e politikës.