array(1) {
 [0]=>
 array(2) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#AE1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(25) "https://kallxo.com/arsim/"
 }
}

Ministria e Arsimit bën thirrje shkollave për kujdes në masat mbrojtëse ndaj pandemisë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh), i ka bërë thirrje menaxhmentit të shkollave, mësimdhënësve, prindërve dhe kujdestarëve ligjor për kujdes të shtuar ...

Banka Botërore: Nxënësit kosovarë nga 13.2 vite shkollim kanë vetëm 7.9 vite shkollim efektiv

Në raportin e fundit të Bankës Botërore nxënësit kosovarë të cilët shkollohen humbasin 5.3 vite shkollim derisa arrijnë moshën 18 vjeçare.

Sejdi Hoxha: Matja e temperaturës në shkolla duhet të bëhet nga mjekët

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Sejdi Hoxha ka kërkuar nga Ministri i Arsimit, që të rishikohet regjistrimi i fëmijëve në klasat para fillore, pasi që ...

Nagavci: Ka shkolla edhe pa ujë të pijshëm

Nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës, Arbërie Ngavaci në fjalimin e saj në seancën e Kuvendit ka kritikuar pozitën për fillimin e vitit të ri ...

Dy mësimdhënëse në Fushë Kosovë infektohen me COVID-19

Në javën e parë të vitit shkollor, dy mësimdhënëse të shkollës “Mihal Grameno” në Fushë Kosovë kanë rezultuar pozitive me COVID-19 .

Konkursi në Istog përplas anëtarët e LDK-së

Një zyrtar i Komunës së Istogut, njëkohësisht anëtar i strukturave të LDK-së ka denoncuar publikisht Kryetarin e Komunës, Haki Rugovën për ndikim në ...